• Sesame Seed Oil

Sesame Seed Oil

Obličejový a pleťový olej vhodný pro všechny typy pleti s detoxikačními a čistícími účinky.

Díky charakteristickým vlastnostem a dokonalé čistotě má sezamový olej mnoho kosmetických předností. Využívali ho už starodávní parfemáři, zvláště v parfémech z velmi jemných květů, vyráběných máčením. Tento olej produkuje teplo a má regenerační účinky, proto je vynikající jako masážní prostředek.
Více informací Méně informací

150 ml

850 

702  bez DPH

 

Sesamum indicum (sesame) seed oil.

 

Ráno a /nebo večer po sprše nebo po koupeli aplikujte na obličej i tělo. Používejte samostatně nebo v kombinaci s vybraným esenciálním olejem.

Podobné produkty


Wheatgerm Oil

cena s dph 21 %

1 010 

Carrot Oil

cena s dph 21 %

1 400 

Avocado Oil

cena s dph 21 %

1 550 

Sesame Seed Oil

cena s dph 21 %

850 

Registrace k odběru newsletteru


Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a buďte vždy mezi prvními,
kdo bude informován o našich nových produktech, akcích a slevách.

Odesláním formuláře vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů