• Fennel Essential Oil

Fennel Essential Oil

Tento esenciální olej je znám pod botanickým názvem „Foeniculum Vulgare var. Amara", pochází z Evropy a Tasmánie a získává se parní destilací semen.

Kosmetické účinky: Má protivráskové a anticelulitidní účinky, napomáhá hubnutí.

Terapeutické účinky: Působí proti křečím a nadýmání, čistí organizmus, má močopudné účinky, upravuje menstruační cyklus, usnadňuje vykašlávání, podporuje tvorbu mateřského mléka, má projímavé účinky, stimuluje a je zdrojem fytoestrogenů.

Účinky na psychiku: Poskytuje sílu a kuráž v nepříznivých životních situacích.
Více informací Méně informací

17 ml

1 200 

992  bez DPH

 

Foeniculum vulgare (fennel) oil.

 

Mohlo by vás zajímat...


ALQVIMIA DIFUSER MATRAZ

cena s dph 21 %

2 590 

Niauli Essential Oil

cena s dph 21 %

1 230 

Lavandin Essential Oil

cena s dph 21 %

1 120 

Lavender Essential Oil

cena s dph 21 %

1 450 

Registrace k odběru newsletteru


Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a buďte vždy mezi prvními,
kdo bude informován o našich nových produktech, akcích a slevách.

Odesláním formuláře vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů