• Jojoba Oil

Jojoba Oil

Obličejový a pleťový olej ideální pro mastnou pleť. Má schopnost regulovat nadměrnou funkci mazových žláz a správně hydratovat pokožku.

Jojobový olej pochází z plodů keře, jehož původ najdeme v americké Sonorské a Mojavské poušti. Větší hustota zajišťuje tomuto oleji nezaměnitelné vlastnosti. Nekazí se a je maximálně kosmeticky účinný.
Více informací Méně informací

100 ml

1 530 

1 264  bez DPH

 

Buxus chinensis oil.

 

Vhodné k omezení tvorby lupů a problémy s nadměrnou produkcí kožního mazu. Aplikujte na pokožku hlavy a nechte působit alespoň jednu hodinu. Poté vlasy umyjte běžným způsobem. Pro ochranu pokožky přidejte 10 kapek oleje do vaší barvy na vlasy.

Mohlo by vás zajímat...


Wheatgerm Oil

cena s dph 21 %

1 010 

Carrot Oil

cena s dph 21 %

1 400 

Avocado Oil

cena s dph 21 %

1 550 

Sesame Seed Oil

cena s dph 21 %

850 

Registrace k odběru newsletteru


Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a buďte vždy mezi prvními,
kdo bude informován o našich nových produktech, akcích a slevách.

Odesláním formuláře vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů